ورود و عضویت
0
No products in the cart.
0
No products in the cart.

آیا عادت‌های آموزشی مثبت، بازدهی یادگیری را بیشتر می‌کند؟

Do positive educational habits increase learning efficiency?
0 دیدگاه
عادت های آموزشی مثبت برای بازدهی بیشتر
3 دقیقه دقیقه برای مطالعه

عادت‌های آموزشی مثبت، بازدهی یادگیری را بیشتر می‌کند

بخشی از عادت‌های مثبت رفتاری ما که با سخت‌کوشی حاصل می‌شوند، علاوه بر اثر کوتاه‌مدت بر روند موفقیت، آثار بلندمدت شگفت‌انگیزی بر تجارب بعدی آموزشی و اجتماعی افراد دارد. ایجاد چند عادت آموزشی خوب در یک دوره‌ی تحصیلی طولانی‌مدت، شباهت زیادی به سرمایه‌گذاری‌های بلندمدت دارد. عادت‌های آموزشی مثبت، بازدهی یادگیری شما را بیشتر می‌کند و در بلندمدت، قرارگرفتن در مسیر موفقیت پیوسته را نیز به یکی از ویژگی‌های شخصیتی‌تان تبدیل می‌کند.

یکی از نیاز‌های بسیار مهم دانش‌آموزان در سال‌های پایانی تحصیلات دبیرستان و در زمانی که برای کنکور آماده می‌شوند، مدیریت درست زمان است. تسلط چندگانه بر حجم گسترده‌ای از مطالب درسی، این شکل از مدیریت زمان را به نیازی واقعی تبدیل می‌کند. یکی از مهم‌ترین عادت‌های آموزشی که در سال‌های تحصیلی، فرصت خوبی برای پرداختن به آن دارید، یادگیری مدیریت زمان است. پیش‌بینی اولیه از فعالیت‌های روزهای آتی و زمان تخمینی برای شروع هرکدام از آن‌ها در طول روز، اولین قدم برای ساختن برنامه‌ی آموزشی منظم و منسجم است. همه‌چیز از پیش‌بینی درست شروع می‌شود و در ادامه، تلاش شما برای شروع و پایان بازه‌های درسی در زمان‌های پیش‌بینی‌شده، به ساختار کلی برنامه شکل می‌دهد. در ادامه باید بتوانید این پیش‌بینی‌های اولیه را با تصویر واقعی برنامه هماهنگ‌تر و زمان‌های تخمینی را دقیق‌تر کنید. ثبت برنامه‌های روزانه به شما کمک می‌کند ابزاری برای سنجشِ مدت‌زمانی واقعی فعالیت‌هایتان در اختیار داشته باشید.

ثبت خلاصه‌های آموزشی یکی از روش‌های بسیار کارآمد برای بهبود یادگیری است. چه در کلاس‌های درسی حضوری یا غیرحضوری و چه در زمان مطالعه‌ی مباحث در منزل، با انجام این کار می‌توانید تمرکزتان را بر روند دریافت مطالب افزایش دهید. ثبت نکات مهم هنگام مطالعه، علاوه بر بازگرداندن مطالب به چرخه‌ی یادگیری، ابزاری بسیار پرکاربردی برای مرور مطالب در اختیار شما می‌گذارد.

آشنایی با روش پیش‌خوانی در طول سال تحصیلی نیز می‌تواند کارامدی یادگیری شما را در سال‌های بعد افزایش دهد. مطالعه‌ی زودهنگام مطالبی که در آینده تدریس یا مطالعه می‌شوند، شما را در موقعیت بهتری برای دریافت این مطالب قرار می‌دهد و مانند خلاصه‌برداری، نقش مؤثری در افزایش تمرکز شما ایفا خواهد کرد. برای اجرای درست پیش‌خوانی به مطالعه‌ی تمام جزئیات نیاز ندارید. تفاوت مهم پیش‌خوانی با مطالعه‌ی عمیق مطالب، در همین نکته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *