اضطراب و منجر شدن آن به اختلالات!!

عنوان را به انگلیسی وارد کنید
0 دیدگاه
موضوع این نوشته را وارد کنید
زمان مطالعه را وارد کنید دقیقه برای مطالعه
در حالی که سطوح خاصی از اضطراب بخشی اجتناب ناپذیر از زندگی است، احساسات مرتبط با اضطراب ممکن است به یک اختلال اضطراب تبدیل شود. برای کسانی که تحت تأثیر این بیماری قرار دارند، اضطراب تقریباً در تمام جنبه های زندگی تداخل می کند، توانایی عملکرد شما را مختل می کند و باعث ایجاد احساسات شدید استرس و دلهره می شود.
1.علائم شایع اضطراب ممکن است شامل تحریک پذیری، ترس، تنگی نفس، سردرد، تنش عضلانی، ضربان قلب نامنظم، سرگیجه، ناراحتی معده و مشکل در تمرکز باشد، اما محدود به آنها نیست. بله، دانشگاه ممکن است چالش برانگیز باشد و دانشجویان باید انتظار داشته باشند که با انواع عوامل استرس زا مقابله کنند. با این حال، گاهی اوقات، اضطراب ممکن است به صورت رفتار وسواسی یا احساس تضعیف کننده ترس ظاهر شود، و این زمانی است که باید به دنبال کمک حرفه ای باشید.

2. افسردگی گاهی اوقات، حالت‌های هیجانی شدید می‌تواند نشانه‌ای از این باشد که ممکن است با یک وضعیت روانی زیربنایی سر و کار داشته باشید. بر اساس نظرسنجی سلامت روانی و رفاه دانشجویان کالج در سال 2019 از روسای جمهور، سه چهارم رؤسای جمهور گفتند که به احتمال زیاد در مورد دانشجویانی که با افسردگی مواجه هستند می شنوند (83%)، و این وضعیت را به عنوان یکی از اولویت های بهداشتی در محوطه دانشگاه به همراه دارد. اضطراب و خودآزاری غیر خودکشی. افسردگی با احساس شدید ناامیدی، درماندگی و جدایی از محیط اطراف همراه است. این بیماری تأثیر ناتوان کننده ای بر زندگی فرد می گذارد و کارهای روزمره مانند خوابیدن، غذا خوردن و مطالعه را دشوار می کند. علائم شامل احساس غم و اندوه شدید و احساس غرق شدن همراه با مشکلات در تمرکز، محرومیت از خواب یا خوابیدن بیشتر و تغییر در اشتها است. اگر احساس می کنید که ممکن است با افسردگی دست و پنجه نرم کنید، باید فوراً به دنبال کمک پزشکی باشید.

3. مبارزه با سازگاری تغییر سخت است. با این حال، اگر تغییر به طور کامل شما را دور می اندازد، ممکن است با یک اختلال سازگاری روبرو باشید. این وضعیت معمولاً زمانی ظاهر می شود که عوامل استرس زا یک فرد از منابع و مکانیسم های مقابله ای آنها برای غلبه بر موانع فراتر رود. در چنین مواردی، واکنش فرد به تغییر، با رویداد واقعی که واکنش را آغاز کرده است، نامتناسب می شود. مبارزه با سازگاری جسمی به صورت غمگینی، انفجار ناگهانی عصبانیت و گریه ظاهر می شود. با این حال، بر خلاف سایر اختلالات، این وضعیت کاملاً موقعیتی است زیرا علائم ناشی از عوامل استرس زا خارجی است. هنگامی که فرد با محیط جدید خود سازگار شد، اختلال سازگاری برطرف می شود. اگر احساس می کنید ممکن است با یک اختلال سازگاری روبرو باشید، سعی کنید کارهای غیر ضروری را به حداقل برسانید، به خود فرصت دهید تا فکر کنید، و اطراف خود را با عادات سالمی مانند روزنامه نگاری و ورزش محاصره کنید.
4. وحشت ترس شاید معمولی ترین احساس مرتبط با دوران دانشجویی باشد. اما اگر ترس و استرس شدید در طول زمان به طور منظم رخ می دهد یا به حدی ناتوان کننده می شود، ممکن است با یک اختلال پانیک روبرو باشید. علائم فیزیکی ممکن است شامل احساس ناراحتی شدید، احساس نگرانی شدید نامتناسب، اضطراب شدید و حملات پانیک بدنام باشد، اما محدود به آنها نیست. حمله پانیک زمانی اتفاق می‌افتد که بدن شما سرریز علائم ذهنی و فیزیکی غیرقابل کنترلی از جمله درد قفسه سینه، حالت تهوع، تنگی نفس، تپش قلب، لرز یا گرگرفتگی، سرگیجه و احساس شدید ترس را تجربه می‌کند. اگر از حملات پانیک رنج می برید، ممکن است بخواهید به یک درمانگر رفتاری مراجعه کنید.
5. انزوا: مشکل در روابط شخصی انزوای اجتماعی در نتیجه مشکلات در ایجاد روابط شخصی ممکن است اثرات ناتوان کننده ای بر ذهن و بدن شما داشته باشد. تحمل انزوا برای موجودات اجتماعی مانند انسان بسیار دشوار است و تنهایی ممکن است چالش‌برانگیزترین چیزی باشد که یک دانشجو در محوطه دانشگاه با آن مواجه است. در پایان روز، ممکن است این کلاس‌ها یا تکالیف دشوار نباشد، بلکه بافت پیچیده روابط شخصی فرد باشد. تحقیقات نشان داده است که افراد تنها توانایی کمتری در مقابله با استرس دارند، بیشتر مستعد افسردگی هستند، سیستم ایمنی ضعیف تری دارند، مشکلات آشکاری در تصمیم گیری دارند و نیاز به زمان بیشتری برای پردازش اطلاعات دارند. اگر با انزوا مواجه هستید، برای ایجاد یک استراتژی اجتماعی شدن سیستماتیک تلاش کنید.

6. مشکلات یادگیری: ADHD مشکلات در رسیدن به مطالعات می تواند فشار عاطفی عظیمی بر دانش آموزان وارد کند و آنها را در توانایی خود برای مقابله با فعالیت اصلی خود در محوطه دانشگاه زیر سوال ببرد.

مشکلات در رسیدن به مطالعات می تواند فشار عاطفی عظیمی بر دانش آموزان وارد کند و آنها را در توانایی خود برای مقابله با فعالیت اصلی خود در محوطه دانشگاه زیر سوال ببرد.
یک تحقیق آشنا !! : مطالعه اخیر منتشر شده در neurotherapeutics نشان می دهد که حدود 25 درصد از دانشجویان دارای معلولیت دانشگاهی مبتلا به ADHD تشخیص داده شده اند. در حالی که علل زمینه‌ای ADHD هنوز ناشناخته است، علائم شامل احساس حواس‌پرتی، عدم سازماندهی، مشکل در تمرکز، و احساس کلی بی‌قراری، رفتار تکانشی، و همچنین مشکل در انجام یک کار یا رعایت ضرب‌الاجل‌ها است.
اگر با ADHD مواجه هستید، می توانید از طریق خدمات بهداشتی خود در محوطه دانشگاه با یک رفتار درمانگر تماس بگیرید.
7. نگرانی بیش از حد با مشکلات خواب نگرانی بیش از حد در مواجهه با چالش های دانشگاه می تواند منجر به اختلالات خواب شود، از کم خوابی گاه به گاه تا بی خوابی. مشکلات خواب نشان دهنده هر نوع اختلالی است که از به خواب رفتن فرد جلوگیری می کند یا خواب ماندن را برای او دشوار می کند. به طور مشخص، حدود 25 درصد از دانشجویان دانشگاه، مشکلات خواب را به عنوان اثر نگرانی بیش از حد در مقطعی از شغل دانشجویی خود تجربه می کنند. هنگامی که با این احساسات تحریک می شود، فعالیت های معمولی دانش آموز، مانند مطالعه ساعت های طولانی تا شب، صبح زود بیدار شدن برای کلاس ها، یا داشتن برنامه شلوغ مهمانی، ممکن است منجر به اختلال خواب شود.سعی کنید با رعایت یک برنامه دقیق خواب، عادات خواب سالم ایجاد کنید. اگر نگرانی بیش از حد شما را در شب بیدار نگه می‌دارد، می‌توانید برای کمک به مرتب کردن افکارتان، یادداشت روزانه داشته باشید.
8. احساس غرق شدن
همه ی ما این احساس همه جانبه ی ناتوانی در کنار آمدن را تجربه کرده ایم. تحت تأثیر قرار گرفتن را می توان به عنوان غلبه بر این احساس شدید توصیف کرد که یک پدیده خاص برای مدیریت بسیار چالش برانگیز است یا یک مانع خاص آنقدر بزرگ است که نمی توان بر آن غلبه کرد. دانش‌آموزان در پردیس اغلب به سختی می‌توانند در میان انواع عوامل استرس‌زا حرکت کنند، و غرق شدن کامل در مشکلات ممکن است آنها را در حالت فلج عاطفی قرار دهد که اغلب به عنوان احساس غرق شدن توصیف می‌شود. یکی از این احساسات ممکن است تقریباً در هر جنبه ای از زندگی تداخل داشته باشد و باعث شود که سختی ها غیرقابل حل به نظر برسند. علائم جسمی از چیزی به نامی مانند تنگی نفس، تعریق و ضربان قلب سریعتر تا درد قفسه سینه و حملات هراس متغیر است. صحبت با یک درمانگر ممکن است به شما کمک کند تا راهبردهای مقابله ای را برای مقابله با احساسات شدید خود ایجاد کنید.
9. سندرم ایمپوستر بسیاری از Ph.D. دانش آموزان فوق العاده خوب عمل می کنند: آنها وارد مجلات برتر رشته خود می شوند، در کنفرانس های برتر شرکت می کنند و حتی به نظر می رسد که با مشاوران خود کنار می آیند! با این حال، در اعماق وجود، این افراد موفق ممکن است مانند کلاهبرداری کامل احساس کنند. این پدیده که به عنوان سندرم فریبنده شناخته می شود، منعکس کننده این باور غیر قابل توجیه است که یک فرد با وجود انبوهی از شواهد بر خلاف آن، ناتوان و ناتوان است. کسانی که از سندروم فریبنده رنج می برند، تمایل دارند باور کنند که تمام دستاوردهای ستاره ای آنها صرفاً نتیجه شانس یا حتی یک اشتباه است. اگر تحت تأثیر سندرم فریبکار قرار بگیرید، روزهای خود را با ترس و وحشت منتظر افرادی خواهید بود که در نهایت متوجه می شوند که واقعاً چقدر ناتوان هستید. برای آشکار کردن احساسات خود، شناسایی و بررسی آنها و اقدام در جهت تغییر، جستجو و نظم و انضباط زیادی لازم است. ممکن است بخواهید برای ثبت پیشرفت عاطفی خود در طول مسیر یک دفتر خاطرات داشته باشید.
10. وسواس در مورد غذا وسواس شدید در مورد غذا و یک وابستگی عاطفی قوی به تصویر بدنی خاص ممکن است منجر به شرایط جدی مانند اختلال خوردن شود. این یک بیماری روانپزشکی است که در صورت عدم درمان ممکن است کشنده باشد. رفتارهای غیر معمول در مورد غذا شامل ترکیبی از احساسات منفی و ادراکات تحریف شده پیرامون تصویر بدن فرد است. نظرسنجی اخیر انجمن اختلالات خوردن چند سرویس نشان داده است که حدود 20 درصد از دانشجویان گزارش داده اند که در معرض یک اختلال خوردن قرار گرفته اند. عوامل رایج برای ایجاد این وضعیت می تواند از ضربه تا استرس و فشار همسالان متغیر
باشد.
منابع : تحقیقات و آزمایشات دانشجویان Oxford Oxbridge مجله نیویورک تایمز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

امیررضا مقبلی
14 جولای 2024