3. مبارزه با سازگاری تغییر سخت است. با این حال، اگر تغییر به طور کامل شما را دور می اندازد، ممکن است با یک اختلال سازگاری روبرو باشید. این وضعیت معمولاً زمانی ظاهر می شود که عوامل استرس زا یک فرد از منابع و مکانیسم های مقابله ای آنها برای غلبه بر موانع فراتر رود. در چنین مواردی، واکنش فرد به تغییر، با رویداد واقعی که واکنش را آغاز کرده است، نامتناسب می شود. مبارزه با سازگاری جسمی به صورت غمگینی، انفجار ناگهانی عصبانیت و گریه ظاهر می شود. با این حال، بر خلاف سایر اختلالات، این وضعیت کاملاً موقعیتی است زیرا علائم ناشی از عوامل استرس زا خارجی است. هنگامی که فرد با محیط جدید خود سازگار شد، اختلال سازگاری برطرف می شود. اگر احساس می کنید ممکن است با یک اختلال سازگاری روبرو باشید، سعی کنید کارهای غیر ضروری را به حداقل برسانید، به خود فرصت دهید تا فکر کنید، و اطراف خود را با عادات سالمی مانند روزنامه نگاری و ورزش محاصره کنید.
4. وحشت ترس شاید معمولی ترین احساس مرتبط با دوران دانشجویی باشد. اما اگر ترس و استرس شدید در طول زمان به طور منظم رخ می دهد یا به حدی ناتوان کننده می شود، ممکن است با یک اختلال پانیک روبرو باشید. علائم فیزیکی ممکن است شامل احساس ناراحتی شدید، احساس نگرانی شدید نامتناسب، اضطراب شدید و حملات پانیک بدنام باشد، اما محدود به آنها نیست. حمله پانیک زمانی اتفاق میافتد که بدن شما سرریز علائم ذهنی و فیزیکی غیرقابل کنترلی از جمله درد قفسه سینه، حالت تهوع، تنگی نفس، تپش قلب، لرز یا گرگرفتگی، سرگیجه و احساس شدید ترس را تجربه میکند. اگر از حملات پانیک رنج می برید، ممکن است بخواهید به یک درمانگر رفتاری مراجعه کنید.
5. انزوا: مشکل در روابط شخصی انزوای اجتماعی در نتیجه مشکلات در ایجاد روابط شخصی ممکن است اثرات ناتوان کننده ای بر ذهن و بدن شما داشته باشد. تحمل انزوا برای موجودات اجتماعی مانند انسان بسیار دشوار است و تنهایی ممکن است چالشبرانگیزترین چیزی باشد که یک دانشجو در محوطه دانشگاه با آن مواجه است. در پایان روز، ممکن است این کلاسها یا تکالیف دشوار نباشد، بلکه بافت پیچیده روابط شخصی فرد باشد. تحقیقات نشان داده است که افراد تنها توانایی کمتری در مقابله با استرس دارند، بیشتر مستعد افسردگی هستند، سیستم ایمنی ضعیف تری دارند، مشکلات آشکاری در تصمیم گیری دارند و نیاز به زمان بیشتری برای پردازش اطلاعات دارند. اگر با انزوا مواجه هستید، برای ایجاد یک استراتژی اجتماعی شدن سیستماتیک تلاش کنید.
6. مشکلات یادگیری: ADHD مشکلات در رسیدن به مطالعات می تواند فشار عاطفی عظیمی بر دانش آموزان وارد کند و آنها را در توانایی خود برای مقابله با فعالیت اصلی خود در محوطه دانشگاه زیر سوال ببرد.
مشکلات در رسیدن به مطالعات می تواند فشار عاطفی عظیمی بر دانش آموزان وارد کند و آنها را در توانایی خود برای مقابله با فعالیت اصلی خود در محوطه دانشگاه زیر سوال ببرد.
یک تحقیق آشنا !! : مطالعه اخیر منتشر شده در neurotherapeutics نشان می دهد که حدود 25 درصد از دانشجویان دارای معلولیت دانشگاهی مبتلا به ADHD تشخیص داده شده اند. در حالی که علل زمینهای ADHD هنوز ناشناخته است، علائم شامل احساس حواسپرتی، عدم سازماندهی، مشکل در تمرکز، و احساس کلی بیقراری، رفتار تکانشی، و همچنین مشکل در انجام یک کار یا رعایت ضربالاجلها است.
اگر با ADHD مواجه هستید، می توانید از طریق خدمات بهداشتی خود در محوطه دانشگاه با یک رفتار درمانگر تماس بگیرید.
7. نگرانی بیش از حد با مشکلات خواب نگرانی بیش از حد در مواجهه با چالش های دانشگاه می تواند منجر به اختلالات خواب شود، از کم خوابی گاه به گاه تا بی خوابی. مشکلات خواب نشان دهنده هر نوع اختلالی است که از به خواب رفتن فرد جلوگیری می کند یا خواب ماندن را برای او دشوار می کند. به طور مشخص، حدود 25 درصد از دانشجویان دانشگاه، مشکلات خواب را به عنوان اثر نگرانی بیش از حد در مقطعی از شغل دانشجویی خود تجربه می کنند. هنگامی که با این احساسات تحریک می شود، فعالیت های معمولی دانش آموز، مانند مطالعه ساعت های طولانی تا شب، صبح زود بیدار شدن برای کلاس ها، یا داشتن برنامه شلوغ مهمانی، ممکن است منجر به اختلال خواب شود.سعی کنید با رعایت یک برنامه دقیق خواب، عادات خواب سالم ایجاد کنید. اگر نگرانی بیش از حد شما را در شب بیدار نگه میدارد، میتوانید برای کمک به مرتب کردن افکارتان، یادداشت روزانه داشته باشید.